Priser

BehandlingKr.
Samtaleterapi 1,5 time800,-
Samtaleterapi m/ hypnose800,-
Rygestop m/ hypnose1000,-
Kropsterapi - elevbehandling (75 minutter) slutter d.31.12.2021400,-
Nada på hold50,-
Nada individuel75,-

Vil du vide mere?

Du er meget velkommen til at kontakte mig og stille uddybende spørgsmål. Hvis du ringer, og jeg er forhindret i at svare, er du velkommen til at sms´ på 30865005 eller sende en mail: mail@ellenziska.dk – jeg vil garantere dig, at du hører fra mig indenfor 24 timer.

Hvor mange behandlinger?

Det er svært, på forhånd, at fastslå, hvor mange behandlinger, du har brug for. Nogle modtager én behandling med stor succes, andre skal have flere. Det afhænger fortrinsvis af din indre motivation og ønske om forandring, samt hvor godt det lykkes at få dig til at slappe af, fokusere og koncentrere dig om at lytte til min stemme.

Hvad er en booster ?

Nogen har glæde af, som efterbehandling, at blive boostet, hvilket betyder, en kort samtale, hvor vi taler om det, der udfordrer dig…., efterfulgt af en kort behandling i hypnose med fokus på at fastholde og / eller aflære, alt afhængig af hvad du arbejder med.

Aflysning

Hvis du får brug for at melde afbud, så vil jeg naturligvis gerne vide det så hurtigt som muligt og meget gerne dagen før vores aftale.

Betaling

Med mindre vi aftaler andet, betales der efter hver behandling. Du bestemmer selv om du betaler kontant eller via mobilepay på 30865005.