Sådan foregår et rygestop

Rygestop foregår ved hjælp af hypnoterapi. Hypnose har vist sig utrolig effektiv til ændring af gamle vaner, fastlåste holdninger samt bearbejdning af uønsket adfærd og følelser. Vi arbejder med de følelser, du i sin tid startede med at ryge på, de følelser der fastholder dig og ikke mindst de forhold, der ligger til grund for din beslutning om at stoppe.

Vi skal forstå de behov, der driver vores adfærd, før vi kan ændre dem. Derfor arbejder vi med, hvordan din rygevane fungerer og din rygevanes mekanismer. Hvilke følelser er med til at trigge din rygetrang?

Vi skal have identificeret de afgørende situationer, hvor det er nemt at gå tilbage til de kendte mønstre, så vi sikrer at du får reprogrammeret dine vaner og ændret et indgroet adfærdsmønster.
Det gør vi ved at fokusere på nye rutiner og ønskede vaner, stadig under hypnose og ved hjælp af suggestioner, der er forslag, som du selv, forud for hypnosen har talt om, som ønskede alternativer, fordele og motivationsfaktorer for et liv som ikke-ryger.

Målet er at du bliver en glad ikke-ryger, der ikke mærker trangen eller savnet til at ryge.