Vægttab med hypnose

Vægttab med hypnose… Virker det?

Ja, det gør det for mange, fordi vi gennem hypnosen arbejder med de vaner og mønstre, der ligger bag overvægten.

Hvad gør hypnose?

Den hypnotiske tilstand er en særlig fokuseret tilstand, hvor der er lettere adgang til de dele af din hjerne, hvor følelser og sansninger har rod.

Vi arbejder med at fjerne, omprogrammere eller skabe bevidsthed om følelser, der forhindrer dig i at leve det liv du gerne vil.

Hvad er hypnose egentlig? Det er en helt naturlig tilstand, og det kan du læse mere om her. 

Kommer kilo’ene igen?

Måske har du ligesom utallige andre tidligere tabt mange kilo og taget det hele igen. Andre har gennemført en gastric bypass operation og må erkende, at de ikke kan fastholde vægttabet, idet grunden til overspisningen findes i hovedet og ikke i maven.

Kan du genkende dette:

  • Du er top motiveret for et vægttab, glæde dig til en begivenhed, hvor du gerne vil smide nogle kilo og se max godt ud i nyt smart tøj?
  • Du starter super godt med en kur og efter få kilos vægttab mister du gejsten?
  • Kender du at blive ramt af; ”så kan det hele også være lige meget”….
  • Du har svært ved at styre dig selv uden om slikskabet eller holde tankerne væk fra et eller andet sødt, du har, som ”kalder på dig” fra køleskabet?
   • At der er bestemte tidsrum på dagen, hvor du har svært ved at modstå fristelser

   

  • Du oplever at finde indre ro eller dulme indre uro ved at spise.
  • Spise på følelser du ikke helt forstår…

… Så er hypnose mod vægttab en god ide

Ved hjælp af terapeutisk hypnose arbejder vi med at skabe ændringer i din underbevidsthed. Det lyder måske skræmmende, men du kan være helt rolig, jeg kan ikke påvirke dig til noget du ikke selv vil eller er interesseret i.

Når du er i hypnose, og hermed i en særlig fokuseret og koncentreret tilstand, vil du opleve at du kan opnå de forandringer, der skal til, for at du kan holde fast i en naturlig sund og slank tankegang.

Det er IKKE et quickfix

Vægttab med hypnose er ikke et quickfix…. Hverken hypnosen eller jeg kan trylle dig tynd. Du skal stadig arbejde for at smide kiloene.

Din opgave er at lade dig støtte af – og lytte til – en øget kropsbevidsthed, dine tanker og sansninger, der skærpes gennem hypnosen og coaching og som i den grad kan hjælpe dig med at ændre vaner og adfærd.

Du bliver mere bevidst

Samtidig bliver du mere bevidst om, hvornår det er du spiser, hvorfor du spiser og hvilke følelser eller sansninger der trigger din spiseadfærd – når det altså ikke handler om naturlig sult.

Med naturlig sund og slank tankegang er du opmærksom på dine tanker, sansninger og handlinger og helt bevidst om dine valg og fravalg på en afslappet måde. Du vil opleve at selv i pressede situationer kan du bevare dit fokus.

Vi arbejder typisk med at flytte din opmærksomhed væk fra mad og vægttab og hen mod noget der giver dig livslyst og motivation. Desuden fokuserer vi på energi og overskud, selvtillid, selvværd.

Uddannet hypnoterapeut

Jeg er uddannet hypnoterapeut. Samtidig tilbyder jeg kostvejledning og samtaleterapi, der kan støtte dig yderligere i dit forløb, hvis du har brug for et ekstra skub.

Det kan du læse om her.