Kostvejledning

– En del af vejen mod en stabiliseret vægt.

 

kompas

I kostvejledningen sætter vi fokus på hvad der ligger til grund for, at du har lyst til arbejde med din vægt, dit udseende og din kost.

Selvfølgelig arbejder vi også med, hvad der eventuelt kan være hensigtsmæssigt for dig at ændre i din kost og, om der skal mere motion til og hvilken slags motion – når du ønsker at ændre på dit udseende eller simpelthen få en større accept af din krop.

Kostvejledning og samtaleterapi

Jeg ved at det sjældent er kosten alene, der er en udfordring. Derfor adskiller jeg ikke kostvejledning og samtaleterapi når du henvender dig til mig – uanset om det handler om at du ønsker at tabe dig eller du er udfordret af en spiseforstyrrelse. Når du får kostvejledning, er det vigtigt, at du er ærlig omkring dine kost og motionsvaner. At ændre kost- og motionsvaner kan være en lang proces, og det ved jeg godt. Derfor er det super vigtigt at identificerer de mønstre og vaner der ligger til grund og arbejde målrettet med dem, parallelt med kostvejledningen.

Hypnoterapi

Min erfaring er, at hypnoterapi hurtigt hjælper os med at identificere, hvad der ligger til grund for din spiseforstyrrelse. I langt de fleste tilfælde får vi konkretiseret hvilke følelser der, oftest i din underbevidsthed, bringer forstyrrelse ind i dit sind og som fastholder dig i de mønstre som du ønsker at slippe af med.

Hvis du ønsker det, udarbejder vi et skema, hvor du kan holde styr på din vægt og dine mål forskellige steder på kroppen. Alt afhængig af dine ønsker og forventninger til mig kan vi naturligvis også udarbejde en konkret kostplan hvor der tages højde for dine ønsker og vaner.

Motivation 

Al begyndelse er svær – også når det gælder en kostomlægning. Derfor er det meget nemmere, når du er motiveret, hvis du vil se resultater af din indsats. Jeg kan støtte og guide dig og hjælpe dig med at finde motivationen og troen på, at du nok skal opnå det du ønsker!