ellenHvem er jeg

Jeg er certificeret psykoterapeut, hvilket i praksis betyder, at jeg har gennemført en 4½ årig uddannelse som psykoterapeut. Siden har jeg suppleret psykoterapeutuddannelsen med en hypnoterapeut uddannelse.Jeg benytter mit solide teoretiske fundament fra psykoterapeutuddannelsen i kombination med hypnoterapiens teknikker og har derved mulighed for at møde dig på en særlig nænsom og effektiv måde, der samtidig gør en kæmpe forskel i løbet få sessioner.

Jeg er naturligvis medlem af Dansk Psykoterapeutforening og Foreningen for hypnotisører og hypnoterapeuter i Danmark og følger foreningernes krav og etiske regler – det sikrer dig, at mit faglige udgangspunkt, for din behandling er på et højt niveau.

Desuden er jeg NADA-akupunktør. Hvor jeg tilbyder NADA oftest som supplement til terapien.

Oprindeligt er jeg uddannet indenfor human ernæring. Det giver mig et solidt fundament for at tilbyde terapi i kombination med kostvejledning til dig der ønsker et vægttab eller få kigget på uhensigtsmæssige spise eller kostvaner.

Sidst, men ikke mindst har jeg en uddannelse som Uddannelses-, erhvervs- og karriere vejleder og har arbejdet i mange år med vejledning af unge. Det betyder at jeg har indsigt i uddannelsessystemet og uddannelsesmuligheder, hvilket vi ofte har glæde af i samtalen dig, der er i tvivl om retningen i din tilværelse.

Privat har jeg to voksne børn og bor sammen med min kæreste på Prinsensvej i Haderslev,  hvorfra jeg også tilbyder samtaleterapi, hypnoterapi, NADA,  kostvejledningssamtaler og uddannelses- og erhvervsvejledning.

Når du henvender dig til mig, vil du møde en samtalepartner, som er nærværende og intenst lyttende. Jeg trækker på de forskellige terapeutiske metoder afhængig af hvilke udfordringer du kommer med og hvilken metode du har lyst til at indgå i. Jeg ved af erfaring, at det bærende element i terapien er den indlevelse og lydhørhed, jeg møder mine klienter med.