Hvad er hypnose?

Hvad er hypnose?

Det er faktisk ret simpelt

Hypnose har ofte være beskyldt for at være noget hokus pokus, men i virkeligheden er det helt simpelt.

Den hypnotiske tilstand er egentlig bare en særlig fokuseret tilstand. Du kender tilstanden fra at dagdrømme eller falde i staver, der er en behagelig afslappet tilstand af fokuseret opmærksomhed. – måske kender du også tilstanden som den overgang mellem søvnen og vågen bevidsthed, hvor dine indre billeder er særligt aktive og levende.

Hypnose er blot en teknik til at bringe dig ind i den tilstand.

Målet med hypnosen

Det overordnede mål er at arbejde med din underbevidsthed. Lidt forenklet kan det forklares som “styringsprogrammet på din hjernes computer”. Det er dér hvor vaner, mønstre og automatiseret adfærd er kodet ind i dit nervesystem, gennem tidligere oplevelser.

Når du er blevet bevidst om årsagen til din udfordring, bruger vi hypnosen til at du kan mødes med dit gamle jeg, og med den (livs)erfaring du har nu, hjælpe dit gamle jeg til at give slip på den forståelse, der hindrer din udvikling.

Hypnose som behandlingform

Det giver rigtig god mening at benytte denne fokuserede tilstand til at “behandle” problemer på. Med hjælp fra hypnoterapeuten lærer du dig selv nye måder at tænke og handle på.

Hypnose er altså bare en fokuseringsteknik der har fællestræk med dagdrømme, fordybelse, visualisering, meditation mv.
Det er en forudsætning at finde ind til din motivation for et vægttab og så skræddersy behandlingen og suggestionerne til dig.

Alt det ” magiske” foregår inde i din hjerne og min opgave er at være interesseret og nysgerrig på dine problemstillinger og ikke mindst det du drømmer om at opnå.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte mig. Enten på mail@ellenziska.dk, på telefon 30 86 50 05. Du kan også være med ovre på mine Facebooksider:

Samtaleterapi & Terapeutisk hypnose eller

Vægttab med hypnose Sønderjylland