Få hjælp til vægttab

Hjælp til vægttab

Det skulle være så nemt…

Opskriften på at smide de overflødige kilo lyder dejlig nem: Mindre mad, mere motion. Tænk hvis alting bare var så ligetil… Men sådan er virkeligheden ikke altid.

Rigtigt mange søger hjælp til vægttab, og det er der god grund til. Der kan være mange årsager til de overflødige kilo, og det der er på papiret skulle være så nemt, er måske i virkeligheden langt mere kompliceret.

Falder du i hullerne?

Ofte spiser vi med følelserne, og følelser går sjældent væk, blot fordi vi ønsker at tabe os. Derfor er det nemt at falde i hullerne. Eller snuble i gamle vaner.

Det kan jeg hjælpe dig med. 

Sammen går vi på opdagelse efter årsagen til de overflødige kilo, og sammen bliver vi klogere på, hvad der står i vejen for dit vægttab. Og så arbejder vi på at bryde de mønstre og vaner, så du kan nå dine mål.

Få hjælp til dit vægttab på flere måder.

hjælp til vægttab - vÆGTTAB MED HYPNOSE  

Der er ikke kun én løsning på overvægt. Løsningen afhænger af dig, og hvad du har det bedst med, og hvad du synes fungerer bedst for dig.

Heldigvis har jeg flere redskaber vi kan bruge. 

Hvis vi opdager, at du har nogle uhensigtsmæssige vaner eller mønstre der bremser dig, så kan vi gennem hypnose arbejde på at fjerne disse. Det gælder også, hvis du har en spiseforstyrrelse.

Du kan få svar på spørgsmålet “Hvad er hypnose?” her.

Udover hypnose tilbyder jeg samtaler og kostvejledninger, der for nogle er et godt supplement til hypnose og for andre tilstrækkeligt til at der kommer gang i et vedvarende vægttab.

Hvordan virker hypnose på vægttab? Det kan du læse mere om her.

Kontakt mig nu 

Send mig en mail på mail@ellenziska.dk eller ring på 30865005.

Du er også meget velkommen til at følge mig på Facebook, og sende mig en besked dér.